Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kniha návštěv

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Maślonková

(Dagmar, 4. 1. 2016 10:31)

Vážené představenstvo,
eviduji stížnost podnájemce mého bytu a i ostatních nájemníků 502 na silný zápach ve vchodě z kanalizace. Zatím se to prý nijak neřeší. Můžete mi prosím sdělit, jak to budete řešit a kdy? Není to důsledek zaneseného kanálu před dvěma lety, kdy to řešil SMVaK?
Dále bych chtěla podat návrh na vyvěšení zápisů z členských schůzí na tyto webové stránky.
Dagmar Maślonková, 6/502

Re: Maślonková

(Skutecký, 4. 1. 2016 18:40)

Dobrý den,
V měsíci září proběhlo tlakové čistění kanalizace kolem našeho byt. domu fa. SMVaK. Objednanou předsedou představenstva na základě stížností na zápach ve vchodech 502-503, takže není pravda že se nic v této záležitosti nedělá. V poslední době nikdo žádnou stížnost na zápach ve vchodech na představenstvo nepodal. Jestliže proběhlé čištění problém se zápachem nevyřešilo, bude zřejmě problém hlubšího rázu vyžadující rekonstrukci odpadových svodů do kanalizace, což obnáší nemalé finanční investice a nebo je problém v tom že se v poslední době rozmohlo to že si nájemníci dělají ze sklepních prostorů veřejnou skládku a co se jim doma nehodí to skladují pod schody a nebo v uličkách sklepů. Potom takové skladiště je rájem pro hlodavce a je možné že se může někde nacházet mršina takovéhoto hlodavce vydávající nevábný zápach.Takže je to také na ostatních členech starat se o náš společný majetek, konec konců to máme tak i ve stanovách a né jenom doma sedět a čekat že představenstvo vše vyřeší. Co se týče zápisů ze schůzí, nebudou zveřejňovany na našich web.stránkách. Kdo má zájem může nahlédnout do zápisu uloženého na družstvu a kdo ho potřebuje pro svoji potřebu může zažádat o kopii zápisu která je zpoplatněna tak jak jsme si to určili ve stanovách. V případě zveřejňování by toto postrádalo jakýkoliv smysl. Skutecký

Naco tolik reklam?

(BUBÁK, 7. 4. 2014 20:26)

Naco tolik reklam?

Re: Naco tolik reklam?

(Skutecký, 8. 4. 2014 10:59)

Tyto webové stránky jsou zcela zdarma,reklama je plně v režii poskytovatele a nejde ovlivnit,jedině za cenu že by jsme si stránky platili!!!
Prosím pro příště se neschovávejte za nějakou přezdívku,rád vím s kým komunikuji!!! Jinak nebudu odpovídat!!!